Gemeenschapscentra

Overijse

GC DE BOSUIL OVERIJSE | Fietstocht 60 km

Bij deze fietstocht volg je een deel van het parcours van het komende WK Wielrennen in Vlaanderen. Onderweg passeer je in WK-dorpen Tervuren, Huldenberg en Overijse. Fiets voorbij het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren en het Druivenmuseum in Overijse. Test daarnaast ook eens de benen op een aantal bekende hellingen, zoals de Smeysberg en Holstheide.

Start: Van 28 augustus tot en met 4 september: vrije start, 5 september: start tussen 8.00 en 13.00 uur
Locatie: GC De Bosuil, Witherendreef 1, 3090 Overijse 

Inschrijven

Wezembeek-Oppem

GC DE KAM WEZEMBEEK-OPPEM | Fietstocht 50 km

Tijdens deze fietstocht leer je de ruime omgeving rond Brussels Airport kennen. Wezembeek-Oppem, Zaventem, Tervuren, Bertem, Kortenberg, Kampenhout, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Machelen… Al deze gemeenten ten noordoosten van Brussel zullen voor jou nog weinig geheimen kennen.

GC DE KAM WEZEMBEEK-OPPEM | Fietstocht 56 km (enkel op 05/09)

Op zondag 5 september breiden we de fietstocht uit met een passage over de ringweg van de luchthaven. Een bijkomende eyecatcher om u tegen te zeggen. De afstand van de fietstocht bedraagt hierdoor 56 in plaats van 50 kilometer, al zullen die zes extra kilometers langs Brussels Airport snel voorbijvliegen. Al fietsend een aantal imposante vliegtuigen spotten, wat wil je nog meer?

Start: Van 28 augustus tot en met 4 september: vrije start (fietstocht 50 km), 5 september: start tussen 8.00 en 13.00 uur (fietstocht 56 km)
Locatie: GC De Kam, Beekstraat 172, 1970 Wezembeek-Oppem

Inschrijven

Wemmel

GC DE ZANDLOPER WEMMEL | Fietstocht 30 km

Vanuit GC De Zandloper in Wemmel fiets je naar Bekkerzeel waar prachtige landschappen en korte hellingen voor je opdoemen die typisch zijn voor de Brabantse Kouters. Geniet van het open parkkarakter, een unieke bomencollectie en de mooie parkgebouwen in het Waalborrepark in Asse. Stop even om iets te drinken in café ‘Trapkes Op’ aan de kerk in Mollem. Zeker een aanrader!

Start: Van 28 augustus tot en met 4 september: vrije start, 5 september: start tussen 8.00 en 13.00 uur
Locatie: GC De Zandloper, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel

Inschrijven