Gordelklassieker

 

De Gordelklassieker door de groene Vlaamse Rand is dé apotheose van de hele Gordelweek. Leer tijdens de bewegwijzerde fietstocht van ongeveer 100 km de pareltjes van de negentien randgemeenten kennen. De rit loopt langs Overijse, Hoeilaart, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek, Meise, Grimbergen, Zaventem en Tervuren. Fietsplezier gegarandeerd voor de sportievelingen die van wat langere tochten houden!

Op zondag 5 september krijg je tijdens de Gordelklassieker een leuk extraatje voorgeschoteld. We nemen je net als op de fietstocht van 56 km mee voor een ommetje langs de luchthaven. Enkel tijdens de gordelzondag krijg je de kans om op de ringweg te fietsen die alle andere dagen van het jaar niet toegankelijk is voor de gewone bezoeker. Schrijf je dus snel gratis in, kom samen met je fietsvrienden naar één van onze startpunten en beleef
een zondagse tocht die net dat tikkeltje specialer zal zijn.

In GC De Bosuil in Overijse en GC De Zandloper in Wemmel is ook bevoorrading voorzien. 

Starten en aankomen gebeurt op een van de onderstaande locaties. Je kan ook onderweg inpikken als je daarna jezelf wel registreert op een van de start- en rustplaatsen. Om toegang te krijgen tot de ringweg dien je wel je inschrijvingsmail te tonen als toelatingsbewijs.

Start: Van 28 augustus tot en met 4 september: vrije start, 5 september start tussen 8.00 en 13.00 uur
Locaties:
- Colomapark – Sint-Pieters-Leeuw
- Provinciedomein – Huizingen
- GC de Bosuil - Overijse
- GC de Kam – Wezembeek-Oppem
- GC de Zandloper - Wemmel
- GC de Boesdaalhoeve – Sint-Genesius-Rode
Deelname is gratis, inschrijven verplicht voor de verzekering. 


INSCHRIJVEN