Sint-Pieters-Leeuw

In Sint-Pieters-Leeuw kan je op zondag 5 september genieten van animatie van 11 tot 18u. 

Bewegen voor jong en oud

Ook Gezinssport Vlaanderen is dit jaar weer van de partij tijdens De Gordel! Op zondag 5 september laten ze de allerkleinsten deelnemen aan het WK Loopfietsen voor peuters en kleuters in focusgemeente Sint-Pieters-Leeuw. Elke kleine fietsheld krijgt een fietsdiploma én medaille! Wie wil deelnemen brengt wel best z’n eigen loopfietsje mee.

Hebben de kleinsten onder ons dan nog energie over? Ze kunnen zich naar hartenlust uitleven op het klauterparcours met stapstenen, mousse blokken en kruiptunnels. Zin om nadien met het hele gezin in de spelletjes te duiken? Gezinssport Vlaanderen voorziet volksspelen, kubb en mölkky. Ook de reuze gezelschapspelen vier-op-een-rij, jenga, twister en mikado staan garant voor enkele uren pret.

Machienerie

Ontdek op interactieve wijze de verhalen van Capitein Gustav en zijn bemanning op de zeven wilde zeeën of doe mee aan de schildpaddenrace.

Fiets je schilderij

Eerder zin om je eigen kunstwerk te maken? Ook dat kan tijdens De Gordel op de fiets! In Sint-Pieters-Leeuw kunnen de kleinsten al trappend hun eigen schilderij maken!

Kleinste Cocktailbar

Ook de lachspieren zullen op 5 september getraind worden. Straattheater De Kleinste Cocktailbar van Ron Jaluai komt naar Sint-Pieters-Leeuw. Maak je klaar voor een namiddag vol entertainment.

Optredens

14u  - Jeuk Live Band
15u30  - Belle Perez
17u15  - Niels Destadsbader


Tickets