Mobiliteit Huizingen

Ben je ingeschreven voor De Gordel 2024, maar weet je nog niet goed hoe je gemakkelijk naar Provinciedomein Huizingen kan komen? Dan bieden wij jou een helpende hand! Lees snel verder en ontdek hoe je met de bus, met de fiets of met de auto naar Huizingen kan afzakken.


Provinciedomein Huizingen

Henri Torleylaan 100

1654 Beersel

 

Wil je graag logeren in de buurt van Provinciedomein Huizingen? Zoek je hotel, camping, vakantiewoning,... via deze link. Staanplaatsen voor je mobilhome kan je hier vinden.

HOE GERAAK IK VLOT IN PROVINCIEDOMEIN HUIZINGEN?

 

  • MET DE BUS

Lijn 153: Anderlecht – Sint-Genesius-Rode – Huizingen – Halle

 

  • MET DE FIETS

Bewaakte fietsenstalling | Breng je slot mee!

Dankzij RouteYou geraak je vlot vanuit de omgeving van de Groene Gordel in Huizingen. Ontdek de uitgestippelde routes via deze link.

Ook kan je vanuit Brussel richting Huizingen inpikken via de Gewestelijke Fietsroute Brussel 6B op de Groene Wandeling, en vervolgens op de Vlaams-Brabantse knooppunten 83-63-62-53 (22 km).

Of probeer eens de fietssnelweg Kanaalroute (Vilvoorde - Grimbergen - Brussel - Halle) (ongeveer 30 km) om Huizingen te bereiken.

 

  • MET DE AUTO

Beperkt aantal parkeerplaatsen!

Via de E19 neem je afrit 20: Huizingen. Volg nadien de toeristische bewijzering tot aan de parking.

 

TOEGANKELIJKHEID

Iedereen is welkom tijdens De Gordel en daarom wordt er ook aandacht geschonken aan de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en personen met een beperking. Zo voorzien we:

  • Voorbehouden parkeerplaatsen: Vraag op voorhand een parkeerbewijs aan via info@degordel.be;
  • Aangepaste toiletten;
  • Een ringleiding in Provinciedomein Huizingen, zodat ook slechthorenden van de optredens kunnen genieten;
  • Een aangepaste wandeling: de kortste wandeling in Huizingen loopt over wegen die mits begeleiding ook toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.

Uiteraard zijn blindengeleide- en assistentiehonden welkom tijdens De Gordel. Heb je specifieke wensen of vragen? Stuur een mailtje naar info@degordel.be. We bekijken dan samen de mogelijkheden.