nieuws

Gordelfestival en Dreambaby schenken babyspullen aan vzw Moeders voor Moeders

Voor de zesde editie van het Gordelfestival werkt de organisatie samen met Dreambaby. In Gordeltrefpunt Huizingen en focusgemeente Tervuren wordt een babydorp aangekleed met verzorgings- en speelhoekje en een afgeschermde relaxhoek waar moeders in alle rust borstvoeding kunnen geven. Achteraf zal Dreambaby al het materiaal schenken aan vzw Moeders voor Moeders, een organisatie die hulp biedt aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben.

Zo kunnen àlle jonge gezinnen een zorgeloze en fijne dag beleven op dit gratis familiefestival. Dreambaby is alvast trots om als sponsor deze actie te steunen: “Voor de inkleding van het babydorp voorziet Dreambaby parken, babybedjes, eetstoelen, luiertafels en speelgoed. Na het festival zullen we deze artikelen schenken aan Moeders voor Moeders, een organisatie die we in het verleden al gesteund hebben. We kunnen enkel maar aanmoedigen dat zij kansarme gezinnen met jonge kindjes in België helpen om een goede start te nemen in het leven. Via deze donatie willen we hier dan ook ons steentje aan bijdragen”, aldus Product Group Manager Sophie Konings.

Bij vzw Moeders voor Moeders hebben ze enkel lovende woorden voor deze schenking. “Wij zijn zeer vereerd dat de organisatie aan ons gedacht heeft! Wij delen wekelijks voedselpakketten uit aan honderden gezinnen. Daarnaast bieden we jonge gezinnen ook materiële hulp. Zo schenken we kinderkleding, verzorginsmateriaal, babymateriaal... Met de spulletjes die we na het Gordelfestival krijgen, zullen we heel wat gezinnen gelukkig kunnen maken! Het is ook leuk dat het een feest wordt voor werkelijk ieder gezin, dankzij het ruime aanbod aan gratis activiteiten”, klinkt het bij Ria Claes.


Wij verwachten zondag alleen maar lachende gezichtjes in Provinciedomein Huizingen en het park van Tervuren!

Meer info over de werking van vzw Moeders voor Moeders vind je via www.moedersvoormoeders.be