nieuws

Wij lopen dwars door Dilbeek, jij ook?

De Tourist Run van vorig jaar in Tervuren krijgt dit jaar een vervolg. Tijdens Dilbeek loopt ga je al joggend op verkenning in de focusgemeente van 2019. Ontdek de troeven van Dilbeek op een originele manier en breng je hele gezin mee voor een sportieve ochtend!


Om 10u30 geven we het startschot en ga jij op pad voor 6 of 9 uitdagende kilometers puur avontuur in en rond Dilbeek. Je loopt dwars door het Sint-Alenapark en ontdekt al onmiddellijk hoe groen Dilbeek is. Aansluitend loop je door het park van Dilbeek. Kijk hier zeker een keer naar het bijzonder mooie gemeentehuis dat je aan je linkerkant zal zien. Daarna verlaat je centrum Dilbeek en brengt het parcours je tot bij Het Neerhof. Dit is een historische vierkantshoeve die omgetoverd werd tot een educatieve boerderij.


De volgende plek om je ogen de kost te geven, is Brouwerij Timmermans. Hier wordt al meer dan 300 jaar de echte Lambiek gebrouwen, hét streekproduct bij uitstek. Na je passage in de brouwerij kies je ofwel voor een ommetje tijdens de 9 km of loop je terug richting centrum Dilbeek voor de finish aan het cultureel centrum Westrand.


Lopen in een toffe sfeer doe je zondag 1 september zonder twijfel in Dilbeek. Laat je bij de start nog even helemaal opzwepen door het komische duo van Kartje Kilo en schiet vol adrenaline uit de startblokken!


Veel plezier!


INFO EN INSCHRIJVEN


Aarzel niet om in te schrijven: je geniet nog tot en met woensdag 31 juli van het voordeeltarief.