nieuws

Kom met de fiets naar De Gordel dankzij RouteYou!

Nog iets meer dan 2 weken geduld hebben en dan is de Gordelweek aangebroken. Vanaf zaterdag 28 augustus kan je 9 dagen lang fietsen en wandelen in de groene Vlaamse Rand. Laat je auto thuis en kom met de fiets naar De Gordel. Dankzij RouteYou raak je vlot waar je moet zijn!

Gordeltrefpunt Huizingen en focusgemeente Sint-Pieters-Leeuw vormen de startplaats van een heel aantal fiets-, gravel- en wandeltochten. Ter afsluiting van de Gordelweek is op zondag 5 september ook wat animatie voorzien in de 2 gemeenten. Dankzij Routeyou heb je geen auto nodig en geraak je vlot met de fiets vanuit de omgeving van de Groene Gordel op beide locaties. Hier ontdek je alle uitgestippelde routes.

Een andere mogelijkheid is om via de fietssnelweg Kanaalroute (Vilvoorde – Grimbergen – Brussel – Halle) Huizingen of Sint-Pieters-Leeuw te bereiken. Ook kan je vanuit Brussel richting Huizingen inpikken via de Gewestelijke Fietsroute Brussel 6B op de Groene Wandeling, en vervolgens op de Vlaams-Brabantse knooppunten 83, 63, 62 en 53. Opties genoeg om met de fiets op De Gordel te geraken. Kies een fiets-, gravel- of wandeltocht, schrijf je in via www.degordel.be en eindig de zomer in stijl!