nieuws

Nog 1 week te gaan!

Nog 1 week, 7 dagen, 168 uren of 10 080 minuten te gaan. Neen, we moeten niet meer lang wachten op een nieuwe editie van De Gordel. Van de Gordelklassieker tot een graveltocht, van een wandelzoektocht tot een fietstocht langs de ringweg van de luchthaven, van de Strava Challenge tot 6 wandelingen in en rond Sint-Pieters-Leeuw. De Gordelweek biedt het allemaal! Ben jij al ingeschreven?

Tijdens de fiets- en wandeltochten kom je voorbij heel wat in het oog springende bezienswaardigheden. Voor een aantal tochten kunnen fietsers en wandelaars bijvoorbeeld vertrekken aan het prachtige Kasteel van Huizingen of aan het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw. Gravelaars kunnen vanuit Sint-Pieters-Leeuw halt houden bij het Plattelandscentrum Paddenbroek waar heel wat fruitbomen, een moestuin en een bijenhal te bewonderen zijn. Natuur en landbouw gaan er hand in hand. Voor wandelaars die op een relatief korte afstand veel trekpleisters willen ontdekken, is de wandeling van 9 km vanuit GC De Muse in Drogenbos ideaal. Je vertrekt aan het FeliXart museum en aanschouwt onderweg de Brouwerij Drie Fonteinen, het Herman Teirlinckhuis en het Kasteel van Beersel. Ontdek het volledige aanbod fiets- en wandeltochten op onze website!

De Gordel komt er bijna aan. Je wilt graag deelnemen en hebt één of meerdere keuzes tussen de fiets- en wandeltochten gemaakt? Vergeet je zeker niet in te schrijven, want dan ben je verzekerd en maak je kans op mooie prijzen: een duoticket voor Ronde Van Vlaanderen Fan Ride 2022, een duoticket VIP op Brabantse Pijl 2022, een ritje in wedstrijdwagen tijdens Brabantse Pijl 2022, een weekendje B&B in Vlaams-Brabant, duotickets voor Proximus Cycling Challenge naar keuze, Ronde van Vlaanderen-wieleroutfits van La Passione, wieleroutfits van provincie Vlaams-Brabant, exclusieve looptruitjes van de provincie Vlaams-Brabant én gift boxes met 2 Oude Geuze, 2 Oude Kriek en een glas. Geen reden meer om te twijfelen. Kom van zaterdag 28 augustus tot zondag 5 september mee gordelen in de Vlaamse Rand!