nieuws

Hoe inschrijven voor De Gordel?

Je wil meedoen aan De Gordel en je hebt een keuze gemaakt voor een wandel- en/of fietstocht. Vooraleer je de wandelschoenen bovenhaalt of de fiets opstapt, moet je de inschrijving in orde brengen. Wij leggen hier stap voor stap voor je uit hoe je dat kan doen.

Elke deelnemer dient zich vooraf op onze website in te schrijven of ter plaatse via een QR-code te registreren. Voor de Gordelklassieker kan je ook onderweg inpikken, maar registreer jezelf daarna dan wel op één van de start- en rustplaatsen. Na inschrijving vooraf of registratie ter plaatse ben je onderweg verzekerd, maak je kans op leuke prijzen en kunnen wij het aantal bezoekers in functie van crowd control goed inschatten. In ruil voor jouw deelname planten we opnieuw bomen, waardoor de Vlaamse Rand er volgend jaar dankzij jou nog groener zal uitzien. 

Op de website kies je bij de tabbladen ‘fietsen’ en ‘wandelen’ de gekozen fiets- en/of wandeltocht uit. Onder de beschrijving van de tocht en de info klik je vervolgens op de knop ‘inschrijven’ om bij het inschrijvingsformulier terecht te komen. Daarop vink je de gekozen fiets- of wandeltocht aan en laat je je gegevens achter. Ga ten slotte akkoord met de privacy policy, kies of je op de hoogte wil blijven van De Gordel en of De Gordel en partners je mogen informeren over hun producten en diensten. Na verzending zou je een bevestigingsmail moeten krijgen en zou de inschrijving gelukt moeten zijn. Dat kan wel enkele minuten duren. We hopen je deze week nog te verwelkomen in de groene Vlaamse Rand!