nieuws

De Strava Challenge is terug!

Door de coronacrisis kwam bij de vorige editie van De Gordel de Strava Challenge tot stand. Het principe was simpel: fiets 100 km waar jij dat wilt. Dankzij het enorme succes van vorig jaar doen we ook deze editie een Strava Challenge, naast de 22 andere fiets- en wandeltochten. Doe jij mee?

Lukt het niet voor jou om deze week naar de Vlaamse Rand af te zakken? Geen nood, de Strava Challenge biedt je de mogelijkheid om 100 km in eigen streek te fietsen. Word lid van de Strava Club (strava.com/clubs/gordel) en ga nog op pad tot en met zondag 5 september. Zo maak je kans op schitterende prijzen: een duoticket voor Ronde Van Vlaanderen Fan Ride 2022, een duoticket VIP op Brabantse Pijl 2022, een ritje in wedstrijdwagen tijdens Brabantse Pijl 2022, een weekendje B&B in Vlaams-Brabant, duotickets voor Proximus Cycling Challenge naar keuze, Ronde van Vlaanderen-wieleroutfits van La Passione, wieleroutfits van provincie Vlaams-Brabant, exclusieve looptruitjes van de provincie Vlaams-Brabant én gift boxes met 2 Oude Geuze, 2 Oude Kriek en een glas.

Ook voor elke deelnemer aan de Strava Challenge plant de Vlaamse Overheid samen met vzw Bûûmplanters bomen in de Vlaamse Rand. Zo zal het gordeldecor er volgend jaar nog groener uitzien. Trommel al je vrienden en familie op, word lid van de Strava Club en fiets nog voor het einde van de Gordelweek 100 km!