nieuws

Loop door de groene Vlaamse Rand tijdens de Gordel Trail

De Gordel laat je dit jaar niet alleen wandelen of fietsen, op zondag 3 september kan je jezelf vanuit Overijse ook uitleven op de Gordel Trail. Er wacht je een recreatieve looptocht van 23 kilometer doorheen de groene Vlaamse Rand en dat op overwegend onverharde wegen.

Jouw trailavontuur start vanuit Kamp Kwadraat in Overijse. Aan natuur geen gebrek, want de gratis recreatieve looptocht laat je onderweg het park van Tervuren, het Zoniënwoud en het Marnixbos ontdekken. Daarnaast loop je ook langs het sfeerpunt op het evenementenplein in Tervuren, waar je even halt kan houden om te genieten van een vleugje muziek. Onderweg zorgen enkele waterpunten voor de nodige verfrissing.

Ten volle genieten

De Gordel Trail wil je ten volle laten genieten van de prachtige Druivenstreek. Daarom voorzien we geen tijdsregistratie of borstnummer. In ruil voor jouw deelname planten de Bûûmplanters opnieuw een boom. Op die manier maken we de Vlaamse Rand nog een tikkeltje groener. Daarnaast maak je aan de hand van jouw registratie ook kans op een leuke prijs. Wie meer info wenst of zich wil inschrijven, kan hier terecht.