nieuws

Combineer wandel- en virtueel spelplezier met de augmented reality app

De Gordel schotelt je traditioneel enkele mooie wandelingen voor, maar voor wie op zoek is naar dat tikkeltje meer voorzien we dit jaar een tof extraatje. Op de kortste wandeling vanuit Provinciedomein Huizingen combineer je onderweg extended en augmented reality games met een oriëntatieloop.

Wandel met je familie of vrienden in de natuur en speel tegelijk een virtueel spel. Klinkt het als muziek in jouw oren? Scan dan bij de start van de kortste wandeling (5 kilometer) in Provinciedomein Huizingen de QR-code en download de app. Vervolgens combineer je extended en augmented reality games met een oriëntatieloop. Onderweg verzamel je verschillende puzzelstukken die aan het einde van de wandeling een virtuele medaille vormen. De tocht is op maat van families met kinderen vanaf 3 jaar. Belangrijk, vergeet je opgeladen smartphone of tablet niet!

Registreren voor de wandeling van 5 kilometer vanuit Provinciedomein Huizingen kan hier en is gratis. In ruil voor jouw registratie planten de Bûûmplanters ook dit jaar een boom in de Vlaamse Rand. Bovendien maak je kans op een leuke prijs!