nieuws

Waan je een prof in één van de Gordel Pelotons

Wie de volledige Vlaamse Rand in peloton wil verkennen, kan op zondag 3 september meefietsen met één van de Gordel Pelotons. Onder professionele begeleiding geef je het beste van jezelf tijdens een tocht van 125 km met start en aankomst in Provinciedomein Huizingen.

Heb je je altijd al eens als een wielerprof willen voelen? Schrijf je dan snel in voor de Gordel Pelotons. Onder ervaren begeleiding, met openings- en sluitingswagen, mecanicien en wegkapiteins fiets je tijdens De Gordel door de groene Vlaamse Rand.

Verschillende snelheden

Vanuit Provinciedomein Huizingen vertrekken de pelotons voor een rit van 125 kilometer en 937 hoogtemeters. Bij jouw inschrijving heb je de keuze uit drie verschillende snelheden: 24, 27 of 30 kilometer per uur. De wegkapiteins zullen ervoor zorgen dat je vlot de finish haalt. 

Benieuwd naar het parcours? Onderweg fiets je door het Zoniënwoud en de groene omgeving van Mariëndal in Overijse. Daarnaast wacht je ook een passage langs het Afrikamuseum in Tervuren. Aan GC de Zandloper in Wemmel voorzien we een bevoorrading met sportvoeding en producten van Lidl. Ideaal om het krachtenarsenaal aan te vullen. Via het Berchembos en de Kesterheide fiets je vervolgens terug richting Provinciedomein Huizingen.

Voordeeltarief tot en met 25 augustus

Deelname aan de Gordel Pelotons kost 15 euro tot en met 25 augustus en 20 euro vanaf 26 augustus. Schrijf je hier snel in. Meer info vind je hier. Wie ingeschreven is, ontvangt enkele dagen voor het evenement een infomail met daarin alle praktische informatie, waaronder ook het precieze startuur van jouw peloton. Alle pelotons vertrekken tussen 8.00 en 9.00 u.

Omwille van veiligheidsredenen is het niet mogelijk om met een elektrische fiets deel te nemen aan de Gordel Pelotons.