nieuws

Waag je kans aan de Lidl grijpmachine en win een leuke prijs

De kleinsten onder ons kunnen zowel in Provinciedomein Huizingen als in Kamp Kwadraat in Overijse meespelen met de Lidl grijpmachine. Wie erin slaagt om een bal met de grijpkraan uit de machine te halen, wint één van de leuke prijzen. Of misschien grijp jij wel de hoofdprijs en ga je met een volle winkelkar naar huis?

Gezinnen die op zondag 3 september naar Provinciedomein Huizingen of Kamp Kwadraat in Overijse komen, kunnen samen met hun kinderen hun geluk wagen aan de Lidl grijpmachine. Kunnen jullie een Lidl bal vastgrijpen? Dan winnen jullie waskrijtjes, coupons of een andere prijs zoals een drinkfles of een rugzak. Of misschien heb jij straks wel de hoofdprijs te pakken: een volle winkelkar ter waarde van 75 euro!

Gordelaars die ingeschreven zijn voor de Gordel Gravel, Gordel Klassieker of voor één van de Gordel Pelotons zullen onderweg dan weer kunnen genieten van Lidl producten (koeken, vers fruit, …) op de bevoorrading. Heb je zin om de volledige Vlaamse Rand in groep en onder professionele begeleiding te verkennen? Of laat je eerder jouw oog vallen op een fietsavontuur over onverharde wegen in de Druivenstreek? Schrijf je dan snel in voor de Gordel Pelotons, Gordel Klassieker of Gordel Gravel.