Optredens Huizingen

Naar goede gewoonte kan je naast de sportieve activiteiten ook weer volop van muziek genieten op zondag 1 september. Benieuwd naar welke artiesten er verspreid staan over de verschillende podia in Provinciedomein Huizingen? Ontdek het hieronder!

  • Locatie: Henry Torleylaan 100 - 1654 Beersel
  • Toegang: gratis
 
GEEL PODIUM

13.45 - 14u20: Theater van A tot Z, anderstaligen koor uit 'Dag vreemde man'

'Dag vreemde man' is een grootse muzikale theaterproductie waarin een koor van anderstalige nieuwkomers uit alle windstreken (denk maar aan Oekraïne, Congo, Roemenië, Palestina, Mexico, Taiwan...) bekende Nederlandstalige liedjes brengt. Ook al hebben ze niet allemaal evenveel podiumervaring, talent hebben ze wel in overvloed, aangezien de deelnemers van deze productie gekozen werden na een auditie waar 160 mensen zich voor hadden ingeschreven. Kortom, een fantastische afsluiter van de muzikale Gordeldag in Dilbeek!

 

14.50 tot 15.20u.: Four

Femke, Gloria, Lina en Marie-Emilie dromen alle vier van een carrière als zangeres. Daarom schreven ze zich een aantal jaren geleden in voor het televisieprogramma ’The Voice Kids’. Ze schopten het één voor één heel ver door hun straffe stemmen en muzikaliteit. Nu bundelen ze hun krachten en

vormen ze samen een nieuwe girlband: IIII (uitgesproken als FOUR). De jonge meiden brengen hedendaagse popmuziek met meerstemmigheid en invloeden van hun favoriete artiesten en voorbeelden als Tate McRae, Billie Eilish, Beyoncé en Little Mix. De eerste single van IIII zal in mei
2024 uitkomen, maar hun zomer is nu al druk bezet met optredens in heel Vlaanderen. The sky is the limit voor deze powermeiden. Get ready for IIII!

 

16u20 tot 16u50: Francisco 

Naast een tv-carrière, zo speelde hij mij in #LikeMe, deelde hij zijn adoptieverhaal in 'Francisco Desir' en is hij momenteel te zien in 'Groeien & Bloeien', bouwde Francisco ook aan zijn muziekcarrière met succesvolle singles als 'ALLEEN' en 'WOLKEN'. De bijzonder getalenteerde acteur, zanger én danser zorgt altijd voor spetterende optreden vol energie. Op het podium wordt hij vergezeld door twee dansers, drums en keys.

 

GORDEL CROSS PODIUM


11.30 - 16.10 u.: aankondiging DJ volgt snel!