Optredens Huizingen

Naar goede gewoonte kon je naast de sportieve activiteiten ook weer volop van muziek genieten op zondag 4 september. Benieuwd naar welke artiesten er verspreid stonden over de verschillende podia in Provinciedomein Huizingen? Ontdek het hieronder!

  • Locatie: Henry Torleylaan 100 - 1654 Beersel
  • Toegang: gratis

Geel podium


  • 13u00 tot 13u30: Sarah & Bavo van Ketnet Jr.

'Sarah zingt' brengt het muzikaal erfgoed voor peuters en kleuters tot leven. Van 'Op een rode paddenstoel' tot 'Ik zag twee beren', samen met haar sidekick Bavo zingt Sarah klassieke kinderliedjes helemaal op maat van de jongste kijkers.

 

  • 15u20 tot 16u00: Mathias Vergels & het goede voorbeeld

Mathias was onlangs nog te bewonderen in het populaire programma ‘The Masked Singer’. Als de immer vrolijke papegaai bleef hij wekenlang het publiek boeien. Of hij ons op De Gordel ook kan boeien? Daar zijn wij alvast zeker van!

  • 17u00 tot 18u00: #LikeMe

Voor de tweede maal als afsluiter van de Gordel. Hoeven we de populaire Ketnet-serie en hun liedjes van Get Ready tot K3 en Will Tura nog wel voor te stellen? Kom ontdekken waarom ze al 14 keer de Lotto Arena hebben uitverkocht en waarom ze al talloze awards hebben gewonnen.Rood podium


  • 12u20 tot 13u00: Wim Soutaer

Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd. Met ‘Allemaal’ begon het allemaal... Met zijn aanstekelijke lach en zijn passie voor muziek staat Wim sterker dan ooit in zijn schoenen en op het podium!

  • 13u30 tot 14u10: Bram & Lennert

De twee jonge Ninovieters Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 13 jaar samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert. De originele covers die ze op ieder event weten te brengen, geven een heel nieuwe dimensie aan de nummers zoals enkel zij dat kunnen. Daarnaast kunnen ze niet alleen uit de voeten met een op voorhand vastgelegde playlist, maar maken ze ook gebruik van het jukebox-concept: het publiek roept een liedje en Bram & Lennert spelen het meteen ter plaatse. In het Sportpaleis stonden ze al in het voorprogramma van Niels Destadsbader en op zondag 4 september wordt Huizingen met zekerheid een ambiancevolle thuismatch.

  • 14u40 tot 15u20: Troubadours

Troubadours, een allround akoestisch live duo, van ceremonies tot festivals, van personeelsfeesten tot kermissen, overal tovert dit duo een lach op de aanwezige gezichten. Kom ze zeker ontdekken op tijdens de Gordel en laat je verrassen door dit echte Troubadours-duo.

  • 16u00 tot 16u50: Koen Buyse

Als frontman & songwriter van Zornik stond Koen Buyse drie keer op Rock Werchter, vijf keer op Pukkelpop én tourde hij als support van Muse. Hij is de auteur van zeven albums waarmee hij tien (!) keer De Afrekening van Studio Brussel aanvoerde. Recent was hij nog te zien in het populaire tv-programma 'Liefde voor Muziek'. Tijdens de Gordel zal hij samen met toetsenist Pedro Gordts garant staan voor een resem hits.

Oranje podium

  • 11u50, 13u00, 14u10 en 15u20: Spoor 6: Jammie! Jammie!

Kok Kiko heeft het ontzettend druk. Over enkele uren opent zijn nieuw restaurant. Maar er is nog veel werk aan de winkel! Wie gaat de tafel dekken, de klanten ontvangen, hun jassen aannemen, de menukaarten uitdelen…? Zonder jullie hulp redt Kok Kiko het niet. Kindertheater van telkens 30 minuten.

Foto Bram & Lennert - © Bram & Lennert
Foto Spoor 6 - © Spoor 6