Huizingen

In Huizingen kan je op zondag 5 september genieten van animatie van 11 tot 18u. 

Theater nnNIAUWww

In deze voorstelling van Theater Spoor 6, een professionele theatergroep uit Leuven, vertelt een piloot leuke vliegtuigverhalen, terwijl er gezongen en gedanst wordt.

Start voorstellingen: 13u, 14u, 15u, 16u en 17u

Sport en spel

AUGMENTED REALITY ESCAPE SPEL

Dit escape spel zet volop in op innovatie en vernieuwende technologie. Door het gebruik van augmented reality worden er elementen aan de realiteit toegevoegd. Er komen hologrammen tevoorschijn tijdens het spel die je helpen om verder te geraken in het escape spel!
Duur: 45 minuten
Ongeveer 3 kilometer wandelen
Teams van 4 (max. 5) per tablet


ARCHERY TAG & BUMPERBALL

Voetballen in bubbel, maar dan letterlijk. Speel een spelletje voetbal in een grote opblaasbal en ga nadien een wedstrijdje aan met een pijl en boog.

VIK-dorp

Het Vikdorp voor de Very Important Kids staat weer bol van de onvergetelijke activiteiten:
• Coronaproof picknick
• Kinderkoken met de gekste ingrediënten
• Blotevoetenpad
• Lasergame
• Tiktokbattlefield

Bestel je picknickmand hier! 

Flanders 2021 Roadshow

Het WK wielrennen dat in september in Vlaanderen plaatsvindt, komt ook tijdens De Gordel naar jou toe! Laat je helemaal gaan in de Flanders 2021 Belevingstrailer en ontdek meer over de geschiedenis van 100 jaar WK in de KOERSbus van het Museum voor de Wielersport in Roeselare. De kleinsten fietsen mee op het behendigheidsparcours Little Champions van Cycling Vlaanderen en omdat toegankelijkheid ook tijdens het WK belangrijk is, kan iedereen een breed gamma aangepaste fietsen uitproberen met de fietsspecials dankzij Sport Vlaanderen.

Meer informatie