nieuws

Ontdek hier de artiesten die naar Provinciedomein Huizingen komen

#LikeMe, Wim Soutaer en Sarah & Bavo van Ketnet Jr, dat zijn enkele van de vele artiesten die de Gordel op zondag 4 september mag verwelkomen in Provinciedomein Huizingen. Gordelaars kunnen dan niet alleen hun wandel- en fietsbenen in de watten leggen, ook hun oren en ogen genieten tijdens fantastische liveoptredens op drie verschillende podia.

De Gordel 2022 mag dit jaar weer heel wat topartiesten aankondigen. In Provinciedomein Huizingen zal jong en oud kunnen genieten van liveoptredens op drie verschillende podia. De allerjongsten kunnen vol spanning gaan kijken naar het oranje podium. Daar zal Spoor 6 Jammie! Jammie! brengen, een kindertheaterstuk van telkens 30 minuten over Kok Kiko. Een kok die het ontzettend druk heeft met de opening van zijn nieuw restaurant en daarvoor alle hulp gebruiken.

Het gele podium maakt zich dan weer klaar voor drie knotsgekke optredens. Verwacht je aan verliefde kinderharten en gillende tieners want niemand minder dan Sarah & Bavo van Ketnet Jr., Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld en #LikeMe zullen dat podium kleuren. Ook de muziekharten van de iets oudere Gordelaars zullen worden bekoord want op het rode podium zullen Wim Soutaer, Bram & Lennert, de Troubadours en Koen Buyse in Provinciedomein Huizingen voor heel wat sfeer zorgen.

Benieuwd naar wanneer jouw favoriete artiest optreedt? Alle info vind je hier.