nieuws

Wandel 10 of 15 km vanuit Huizingen en geniet van gratis consumptie bij Herisemmolen

Wie op zondag 3 september deelneemt aan de wandelingen van 10 of 15 kilometer vanuit Provinciedomein Huizingen, krijgt aan de start een bonnetje voor een gratis consumptie aan het rustpunt bij de Herisemmolen in Beersel. Bovendien geniet je aan de molen van een leuk randprogramma.

Even een rustmoment inplannen op jouw wandeling? Deelnemers aan de wandeltochten van 10 of 15 kilometer vanuit Provinciedomein Huizingen kunnen even op adem komen aan de Herisemmolen in Beersel. Aan de start van jouw tocht krijg je een bonnetje mee voor een gratis consumptie (frisdrank of zakje chips), die je op het rustpunt aan de molen kan nuttigen.

Naast de consumptie kan je er ook genieten van enkele plezante randactiviteiten. Zo kan je er een tentoonstelling over oude tractoren en werktuigen bezichtigen, een ritje op een boerenpaard maken of deelnemen aan een demo over papierscheppen. Bij mooi weer kunnen de kleinsten onder ons zich uitleven op het springkasteel.

Zin gekregen om deel te nemen aan één van de twee langste wandelingen uit Provinciedomein Huizingen? Klik hier om meer info te ontdekken of je in te schrijven.