nieuws

Hoe geraak ik vlot op De Gordel?

Ben je ingeschreven voor De Gordel 2023 op zondag 3 september, maar weet je nog niet goed hoe je gemakkelijk naar Provinciedomein Huizingen of Kamp Kwadraat in Overijse kan komen? Lees snel verder en ontdek hoe je met de bus, fiets of auto vlot op De Gordel geraakt.

Hoe geraak ik vlot in Kamp Kwadraat Overijse?


Met de bus

De haltes Overijse Nijvelsebaan (1 kilometer) en Overijse De Leegheid (2,1 kilometer) liggen in de buurt van het ontmoetingscentrum.

Lijn 341: Waver - Etterbeek
Lijn 344: Hamme-Mille - Brussel
Lijn 348: Etterbeek - Terhulpen
Lijn 395: Leuven - Hoeilaart
Lijn 830: Machelen - Zaventem - Groenendaal

 

Met de fiets

Parkeer je fiets veilig in onze bewaakte fietsenstalling. Kamp Kwadraat is met de fiets makkelijk bereikbaar via het centrum van Overijse. Neem de Waversesteenweg tot aan de Nijvelsebaan.


Met de auto

Er is een parking voorzien aan Kamp Kwadraat. Via de E411 neem je afrit 3 Overijse tot aan het centrum van Overijse en vervolgens de Waversesteenweg richting Nijvelsebaan.


Hoe geraak ik vlot in Provinciedomein Huizingen?


Met de bus

Lijn 153: Anderlecht – Sint-Genesius-Rode – Huizingen – Halle


Met de fiets

Dankzij RouteYou geraak je vlot vanuit de omgeving van de Groene Gordel in Huizingen. Ontdek de uitgestippelde routes via deze link. Ook kan je vanuit Brussel richting Huizingen inpikken via de Gewestelijke Fietsroute Brussel 6B op de Groene Wandeling, en vervolgens op de Vlaams-Brabantse knooppunten 83-63-62-53 (22 km). Of probeer eens de fietssnelweg Kanaalroute (Vilvoorde - Grimbergen - Brussel - Halle) (ongeveer 30 km) om Huizingen te bereiken.

We voorzien een bewaakte fietsenstalling.


Met de auto

Via de E19 neem je afrit 20: Huizingen. Volg nadien de toeristische bewijzering tot aan de parking.